MORSKO DNO

Jako se volimo kupati u moru pa nas je zanimalo tko sve pliva u njemu, osim nas.Saznali smo da su to dupini, školjke, morske zvijezde i mnoga druga bića pa smo na likovnoj radionici njima ukrasili naš pano da čim prije dozovemo ljeto.

SAVIJAČA SA TREŠNJAMA

Danas nas je Petra iznenadila sa svježe ubranim trešnjama iz svog vrta. Odmah smo se odlučili napraviti malu kulinarsku radionicu i zajedničkim snagama napravili smo savijaču. Trešnjama smo izvadili koštice i posložili na listove premazane pudingom te ih još ih malo posipali šećerom. Pekli smo u prethodno zagri... detaljnije

PREDSJEDNICI UDRUGE MALI PRINC URUČENA ŽUPANIJSKA NAGRADA

Predsjednici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ Kristinki Štefan u ponedjeljak 15. lipnja uručena je nagrada Koprivničko-križevačke županije za promicanje ljudskih prava Mara Matočec. Svečanost dodjele javnih priznanja održana je u Hotelu Podravina u Kopriv... detaljnije

KIŠNI POSJET ĐURĐEVAČKIM PIJESCIMA

Sudionice projekta „ZA BOLJE SUTRA“  posjetile su REZERVAT ĐURĐEVAČKI PIJESCI. Ovaj posjet održan je u okviru projekta financiranog iz Europskog socijalnog fonda i dio je praktične nastave u trajanju od 40 nastavnih sati.

Dio pijesaka koji se nalazi istočno od grada Đurđevaca proglašen je 1963. godine posebnim... detaljnije

sjenasjenasjena