PREDSJEDNICI UDRUGE MALI PRINC URUČENA ŽUPANIJSKA NAGRADA

Predsjednici Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ Kristinki Štefan u ponedjeljak 15. lipnja uručena je nagrada Koprivničko-križevačke županije za promicanje ljudskih prava Mara Matočec. Svečanost dodjele javnih priznanja održana je u Hotelu Podravina u Kopriv... detaljnije

KIŠNI POSJET ĐURĐEVAČKIM PIJESCIMA

Sudionice projekta „ZA BOLJE SUTRA“  posjetile su REZERVAT ĐURĐEVAČKI PIJESCI. Ovaj posjet održan je u okviru projekta financiranog iz Europskog socijalnog fonda i dio je praktične nastave u trajanju od 40 nastavnih sati.

Dio pijesaka koji se nalazi istočno od grada Đurđevaca proglašen je 1963. godine posebnim... detaljnije

sjenasjenasjena

PRAKTIČNA NASTAVA

U okviru projekta „ZA BOLJE SUTRA“ financiranog iz Europskog socijalnog fonda u tijeku je praktična nastava u trajanju od 40 nastavnih sati. Ova praksa dio je nastavnog plana verificiranog programa osposobljavanja odraslih za sakupljača, uzgajivača i prerađivača ljekovitog i aromatičnog bilja koje provodi Pučko otvoreno učiliš... detaljnije