SUDJELOVANJE NA PJEŠADIJADI U SV. IVAN ZELINA

Na poziv prijateljske Udruge Srce iz Sv. Ivana Zelina, u petak su članovi Udruge Mali princ iz Đurđevca sudjelovali na tradicionalnoj 8. Zelinskoj pješadijadi. Ove godine 3 km duga ruta bila je od Doma Skupnjak u Zelini do obližnjeg sela Novog Mesta. Sunčan i topao dan pridonio je prekrasnom druženju Udruga osoba... detaljnije

ODRŽAN DRUGI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA EU PROJEKTA

U utorak, 17. rujna održan je drugi sastanak projektnog tima projekta „Pružanje usluga osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji“ kojeg provodi Udruga Mali princ Đurđevac u partnerstvu s Udrugom Latice iz Koprivnice i Udrugom Maslačak Križevci.

Voditeljica projekta Iva... detaljnije

HODOČAŠĆE U MARIJU BISTRICU

U petak 06. rujna već tradicionalno, četvrtu godinu za redom, četrdesetak članova Udruge Mali princ hodočastilo je u svetište Majke Božje Bistričke.  Uz članove naše Udruge, hodočastili su i članovi prijateljskih Udruga „Latice“ iz Koprivnice, „Maslačak“ iz Križevaca i &bd... detaljnije

INA d.d. ZAGREB I OVE GODINE SPONZORIRA UDRUGU MALI PRINC

I u 2019.g. INA d.d. Zagreb odobrila je Udruzi Mali princ sponzoriranje projekta „Poludnevni boravak i klupske aktivnosti u Malom princu“. Projekt je to koji se provodi s ciljem podizanja kvalitete života odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, povećanja njihove uključenosti u aktivnosti zajed... detaljnije

LJETOVANJE U POREČU

U okviru natječaja “Tisuću dana na Jadranskom moru” Valamar Riviere, 10 članova Udruge Mali princ ljetovalo je u Poreču od 01. do 04. rujna. Smještaj je bio osiguran u Hotelu Diamant Residence, a vrijeme je proteklo u kupanju, odmoru, šetnji i druženju.

Valamar Riviera već še... detaljnije