BOŽIĆNA RADIONICA

U ponedjeljak 11. prosinca u popodnevnim satima održali smo već tradicionalnu Božićnu radionicu na kojoj se okupilo 60-tak članova (djece i roditelja) i prijatelja naše Udruge, voditeljice aktivnosti i suradnici. Voditelj i ovogodišnje radionice bio je Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture koji je za ukrašavanje bora osmi... detaljnije

SIJANJE PŠENICE

I ove godine, na svetu Luciju, posijali smo pšenicu kako bi i u našoj Udruzi održali tradicijski običaj iščekivanja Božića. Korisnici su ponovili da je za rođenje novog života potrebna hrana, voda, svjetlost i toplina. Tako smo i naše sjeme posijali, zalili vodom i stavili na prozor. Svaki dan ćemo promatrati kako bil... detaljnije

BOŽIĆNA PRODAJA U GIMNAZIJI

U petak, 8.12. su već tradicionalno naše radove uoči Božića prodavali učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac. Na taj naćin učenici gimnazije ustraju u tome da svijet osoba s invaliditetom približe svojim prijateljima i poznanicima.

POPODNEVNE AKTIVNOSTI

Na popodnevnim druženjima smo izrađivali božićne ukrase od tjestenine. Izradili smo zvijezde i vjenčiće. Ovom prilikom smo naučili da se tjestenia može koristiti i u kreativne svrhe. Također smo prošetali gradom kako bi vidjeli kako je ukrašen te smo posjetili Stari gard gdje smo popili piće i družili se.