U UDRUZI MALI PRINC ORGANIZIRAN SUSRET PREDSJEDNIKA I PREDSTAVNIKA SEDAM UDRUGA OSOBA S INTELEKTULANIM TEŠKOĆAMA19.2.2019.

U ponedjeljak 08.02.2019,g, u prostorima Udruge Mali princ organiziran je susret predsjednika i predstavnika 7 prijateljskih Udruga osoba s intelektualnim teškoćama. Susret je organiziran na inicijativu predsjednice Udruge Mali princ Kristinke Štefan a nazočili su predsjednici i predstavniciUdruge Latica Koprivnica, Udruge Maslačak Križevci, Udruge Ludbreško sunce Ludbreg, Udruge Srce Sv. Ivan Zelina, Udruge Korak dalje Daruvar, Udruge OSIT Bjelovar i Udruge Mali princ Đurđevac.

Bila je to prilika za predstavljanje djelovanja Udruga, projekata i aktivnosti koje provode,  načina financiranja i suradnje ali i prilika za razgovor o problemima s kojima se udruge susreću u svakodnevnom radu .

S obzirom da udruge obuhvaćaju istu populaciju odnosno djecu s teškoćama i odrasle osobe s intelektualnim teškoćama kroz razmjenu iskustava poboljšat će se rad Udruga. Bila je ovo prilika da se suradnja prijateljskih udruga još više ojača kao i da se udruge  povežu i uspostave suradnju i partnerstva u budućim projektima a sve u cilju poboljšanja kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji.

Uređeno: 19.2.2019.

• foto