Trg sv. Jurja 12, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

JESEN NAM STIŽE 13.9.2021.Tiho nam stižu jesenji plodovi,

Slažući pozdrav po svakoj grani.

Sada se priče pričaju tiše…

Da bi se čuli šapati kiše.S polaganim zalaskom ljeta i početkom nove školske godine u našoj Udruzi pripremamo se za dolazak novoga, šarenoga i bogatoga godišnjega doba - jeseni. Jesen nam se ušuljala na prstima, a mi smo je radosno prihvatili i odlučili se dan iskoristiti u veselom druženju na likovnoj radionici. Svi smo brže prionuli na posao: lijepili smo, rezali, slagali… i izradili vesele jesenske plodove koje smo, zajedno sa otpalim lišćem iz obližnjeg parka, izložili na našem panou. Na kraju smo se počastili slasnim plodovima, kruškama i grožđem.Vratili smo se i u klupe popodnevnih druženja i radionica. Nakon što smo se napričali o našim dojmovima, doživljajima i uspomenama s ljetnih praznika, prionuli smo kreativnome zadatku. I dalje inspirirani ljetom i djelima velikih svjetskih slikara, rekreirali smo vlastite vaze sa suncokretima.

 Petak smo proveli u obilježavanju Hrvatskog olimpijskog dana i Svjetskog dana prve pomoći. Odmah nakon doručka nas je posjetila ravnateljica Crvenoga križa gospođa Marina Perica i donijela nam vrijedne poklone: torbu prve pomoći, privjeske za ključeve i knjižice iz kojih ćemo naučiti kako pružiti prvu pomoć onome kome je potrebno.

Svjetski dan prve pomoći obilježava se sutra, 11. rujna 2021., pod geslom „Budite heroji prve pomoći u školi i svojoj zajednici!“

Prijepodne smo nastavili raznim sportskim aktivnostima u dvorištu naše Udruge: poligon, nogomet, košarka, a sve kako bismo obilježili Hrvatski olimpijski dan. Ovaj se dan tradicionalno obilježava diljem naše zemlje 10. rujna s ciljem promicanja važnosti bavljenja sportom kao i olimpijskih načela: mira, zajedništva, prijateljstva i tolerancije.Aktivnosti se odvijaju po programu "Poludnevni boravak i klupske aktivnosti" odobrenom od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za razdoblje 01.06.2010.g. do 31.05.2023. g. i sufinanciranog za 2021.g. od grada Đurđevca i INA d.d. Zagreb.

Objavljeno: 13.9.2021.


sjena
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto  • banner banner
    banner banner