Trg sv. Jurja 12, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

RADIONICA IZRADE VJENČIĆA, PJEVAMO S LEGENDOM PODRAVSKE GLAZBE I CRVENKAPICA8.10.2021.


I kod nas su popularni vjenčići! Okušali u njihovoj izradi s kreativnom, vještom Valentinom Jadanec. Valentina nam je pokazala kako iskoristiti različite materijale i ukrase na vjenčićima, kako estetski posložiti odabrane ukrase i kako ih pričvrstiti. Mi smo pak iznijeli vlastite ideje kako ukrasiti jedan jesenski vjenčić i jedan sa suncokretima, pa pogledajte na fotografijama naših kreativnih ruku djelo! Nastale ćemo vjenčiće ponosno izvjesiti u našoj Udruzi. Hvala Valentini na prenesenom znanju i na poklonima koje nam je donijela.


Posebno sretni jer su našu Udrugu posjetili dragi gosti, legenda podravske glazbe Franjo Barić i njegovi veseli mužikaši. Svi smo bili oduševljeni posjetom jer znamo sve njegove pjesme i vrlo rado ih slušamo. Pjevali smo iz svega glasa i neumorno plesali. Franjo nas je nasmijao do suza svojim pošalicama koje nam je strastveno izrecitirao. Nagradili smo ga velikim pljeskom i dogovorili ponovno druženje.


Iako je bio kišni dan, u našoj Udruzi je bilo jako veselo. Gledali smo crtani film Crvenkapica i prisjetili se zašto je važno slušati svoje roditelje i starije od sebe. Nakon razgovora o filmu, zabavili smo se dramsko-scenskom radionicom na kojoj smo oživjeli glavne likove te odglumili priču na naš način. Uslijedilo je druženje s našom gošćom Anjom Vujčić, koja nam se s veseljem pridružila u drvenoj kuglani. Svi smo se srčano borili za pobjedu, ali nas je Ines nadmoćno pobijedila. Bravo za Ines, a Anji hvala na ugodnom druženju!


Aktivnosti se odvijaju po programu "Poludnevni boravak i klupske aktivnosti" odobrenom od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za razdoblje 01.06.2010.g. do 31.05.2023. g. i sufinanciranog za 2021.g. od Grada Đurđevca i INA d.d. Zagreb.Objavljeno: 8.10.2021.


sjena
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto  • banner banner
    banner banner