OBILJEŽILI SMO DAN VODA

Dan voda koji je bio u nedjelju obilježili smo 23.03.2015. godine obilaskom vodocrpilišta i pročišćivača našeg grada. Ispred Komunalija d.o.o. Đurđevac kroz ova postojenja nas je stručno proveo gospodin Slavko Aušperger. Naučili smo da voda u naše slavine ne dolazi slučajno i da se pritom pazi i na kvalitetu vo... detaljnije

SUDJELOVANJE NA IZLOŽBI PISANICA

U nedjelju 22. ožujka 2015. godine naša Udruga je imala čast biti jedan od izlagača na 1. Izložbi pisanica pod nazivom "Uskrsu ususret 2015.". Izložba je održana u Domu "Mladen Markač" u organizaciji udruge Peski-Art Đurđevac. Tako su naši sugrađani imali priliku vidjeti raznovrsne uskršnje uratke naših vrijednih kori... detaljnije

OBILJEŽAVANJE DANA OSOBA S DOWN SINDROMOM

Sutra u četvrtak 19. ožujka od 9,00 do 12,00 sati na ulazu u Gradsku tržnicu posjetite naš štand. Obilježavamo Dan osoba s Down sindromom podjelom letaka o Down sindromu i prigodnom prodajom uradaka naših članova.

SUDJELOVANJE PREDSJEDNICE UDRUGE U EMISIJI KRILA ANĐELA

Sutra u četvrtak 19. ožujka u 17,30 sati poslušajte emisiju Krila anđela Podravskog radija u kojoj je gost predsjednica Udruge Kristinka Štefan. Upoznat će slušatelje s proteklim aktivnostima i aktivnostima koje se planiraju u narednom razdoblju.

ODRŽANA PRVA SUPERVIZIJA U NOVOM MAROFU

14. ožujka u prostorima Udruge Sunce Novi Marof u vremenu od 14 do 17 sati održana je supervizija kordinatora volontera iz svih Udruga koje su partneri na projektu „Zajedno jači“ sufinaciranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda. Ispred naše Udruge superviziji je prisustvovala kordinatorica volontera Lara Frančina . Kroz r... detaljnije

DRUŽENJE SA 4. RAZREDOM OŠ G.KARLOVČAN

U petak 13.03. posjetili su nas učenici 4. razreda OŠ G. Karlovčan Đurđevac s razrednicom Majom Matić. Nakon međusobnog upoznavanja izrađivali smo uskrsne pisanice.