ODRŽANA EDUKACIJA Abeceda komuniciranja

Naša djelatnica Lara Frančina sudjelovala je na edukaciji pod nazivom „Abeceda komuniciranja“ čiji je prvi dio održan u Gradskoj vijećnici u Koprivnici,a cilj je bio upoznati sve prisutne sa ulogom i važnosti korištenja alata odnosa s javnošću kod upravljanja udrugom. Besplatnu edukaciju organizirala je Udruga Ko... detaljnije

PRIPREME ZA MEDVENI DAN

Po prvi puta naša će Udruga sudjelovati na đurđevačkoj manifestaciji Medveni dan u subotu 11. listopada na Trgu sv. Jurja. Na izložbeno-prodajnom štandu ćemo ponuditi naše uratke među kojima posebno ističemo naše pčelice (slike i magnete). Stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i kupnjom radova pomogn... detaljnije

SUDJELOVANJE NA 16. DANIMA VOĆA

Kao i prethodnih godina, i ove godine smo sudjelovali na Danima voća Koprivničko-križevačke županije koji su po 16. puta održani u Đurđevcu. Tako smo u subotu 04. listopada na Trgu sv. Jurja izložili svoje radove na štandu među 76 izlagača. Lijepo vrijeme okupilo je velik broj posjetitelja, te smo prodajom naših keramičkih uradaka ... detaljnije

PRIPREME ZA DANE VOĆA

Kao i prethodnih godina, članovi naše Udruge pripremaju se već nekoliko tjedana za Županijsku izložbeno-prodajnu manifestaciju Dani voća. Tako su nastali mnogobrojni keramički uratki koje ćemo u subotu 04. listopada izložiti na glavnog gradskom Trgu u Đurđevcu. Korisnicima su u izradi pomogli i roditelji, a ideje su osmislile naše ... detaljnije

PRIPREME ZA DANE VOĆA