POSJETI KOPRIVNIČKIM BAZENIMA „CERINE“

U okviru trogodišnjeg programa „Klub Mali princ“ odobrenog iz sredstava Ministarstva socijalne politike i mladih, tijekom srpnja, kolovoza i rujna naši članovi posjećuju koprivničke bazene Cerine na kojima se rekreiraju i druže, a s ciljem poboljšanja motorike, koordinacije i povećanje izdržljivosti i kondicije. ... detaljnije

UREĐENJE IZLOŽBENOG PROSTORA U POSLOVNOM CENTRU

U Poslovnom centru na Trgu sv. Jurja odmah kraj Erste banke uredili smo izložbeni prostor, kako bi našim sugrađanima pokazali što sve mogu kupiti u prostorima naše Udruge po simboličnim cijenama i time pomoći radu Udruge a i doći do unikatnog poklona ili suvenira. Nadamo se da ćemo izlaganjem radova na najfrekventnijem mjest... detaljnije

PRODAJA RADOVA NA ULAZU U GRADSKU TRŽNICU

Kroz kolovoz smo četvrtkom od 9,00 do 12,00 sati na ulazu u Gradsku tržnicu u Đurđevcu predstavili radove naše Udruge nastale na mnogobrojnim radionicama. Sve one koji su posjetili naš štand kupnjom uradaka pomogli su radu naše Udruge koja djeluje s ciljem poboljšanja kvalitete života djece s teškoćama u... detaljnije

SUDJELOVANJE NA GLAZBENOM LJETU

I ove godine je u Đurđevcu tijekom kolovoza održano „Glazbeno ljeto“ na kojem smo se tri večeri predstavili prodajno izložbenim štandom. Tako smo u nedjelju 10. kolovoza svoje radove izložili u atriju Starog grada na Starogradskoj glazbenoj večeri, 17. kolovoza na Trgu sv. Jurja na večeri cimbalista i tamburaša, a 24. k... detaljnije

POSJET KLOŠTRU PODRAVSKOM I NAŠOJ ČLANICI MARIJI ŠIPEK

U utorak 26. kolovoza članovi Kluba Mali princ koji provode vrijeme u poludnevnom boravku prijepodne su proveli u Kloštru Podravskom u posjeti Mariji Šipek, majci našeg prijatelja Maria. Osim razgovora i dobrog doručka, posjetili su i posljednje počivalište našeg Maria koji nas je napustio prije šest mje... detaljnije

PRISUSTVOVANJE SVEČANOJ SJEDNICI LUDBREŠKOG SUNCA

U petak 01. kolovoza predsjednica naše Udruge Kristinka Štefan i zaposlenica Mateja Kolar su prisustvovale svečanoj sjednici UdrugeLudbreško sunce u Ludbregu povodom Dana udruge, 18 godina rada Udruge i 10 godina rada Kuće sunca. Prisutnima se obratila i naša predsjednica, zahvalila predsjednici Ludbreškog sunc... detaljnije