POSJET DJEČJEG VRTIĆA "MASLAČAK"

U petak, 06.10., su nas posjetila djeca starije vrtićke skupine "Balončići" iz Dječjeg vrtića "Maslačak" sa svojim tetama Ljiljom Puhač i Ljiljom Lenardić. Svi zajedno smo obilježili "Dane kruha" likovnom radionicom u sklopu koje smo izrađivali ukrasne lančiće od gline i sjemenki žitarica i kukuruza.

POSJET LJUBICI CESTAR

U utorak, 10.10., smo posjetili našu dragu sugrađanku Ljubicu Cestar koja nas je srdačno ugostila i pokazala nam veliku zbirku starina i svojih rukotvorina. Svatko pojedinačno se okušao u tkanju na starinskom tkalačkom stanu, takozvanom "naredu", a gospođa Ljubica je strpljivo i s osmijehom svakome od nas pokazala kako se to radi. ... detaljnije

PODJELA SAPUNA U SKLOPU GRAĐANSKE AkCIJE "RUKE PERI, ZDRAVLJE ČUVAJ"

U četvrtak, 05.10., su naši korisnici zajedno sa svojim voditeljicama dijelili sapune koje su izradili zajedno s učenicima drugih razreda OŠ G.Karlovčana, Udrugom žena Đurđevac i Udrugom "Narcise". Podjela sapuna je održana na Trgu sv. Jurja u sklopu građanske akcije "Ruke peri, zdravlje čuvaj" . Podijeljeno je oko 200-tinjak sapun... detaljnije