PREDSTAVLJANJE RADOVA NA ULAZU U GRADSKU TRŽNICU

S obzirom na mnogobrojne radove nastale na radionicama, odlučili smo ih ponuditi našim sugrađanima četvrtkom na ulazu u Gradsku tržnicu. Stoga su naše zaposlenice Maja Mikuldaš i Vlatka Koser u četvrtak 31. srpnja od 9,00 do 12,00 sati po simboličnim cijenama prodavale radove. I kroz cijeli kolovoz četvrtkom od 9,00 do 12,00... detaljnije

TERAPIJSKO PLIVANJE I IGRE U VODI NA BAZENIMA CERINE U KOPRIVNICI

U subotu 26. srpnja članovi Udruge su posjetili Gradske bazene Cerine u Koprivnici. Osim dvosatnog kupanja, organizirali smo i terapijsko plivanje i vježbe u vodi koje je osmislila naša zaposlenica Mateja Kolar, viša fizioterapeutkinja, a u plivanju i igrama pomogle su i zaposlenice Ksenije Grgičin te Vlatka Koser, studentica fizio... detaljnije

PRISUSTVOVANJE OTVARANJU DRUGE STAMBENE ZAJEDNICE U LUDBREGU

Predsjednica naše Udruge Kristinka Štefan i zaposlenica Ksenija Grgičin su u petak 25. srpnja na poziv predsjednice Udruge Ludbreško sunce Ruže Zlatar prisustvovale otvorenju druge stambene zajednice kuće "Sunčeve zrake" u Ludbregu, Frankopanska 25. Nova stambena zajednica je kuća sa dva stana i garsonjerom u potkrovlju, pro... detaljnije

DONACIJA PROIZVODA NATURA MILK D.O.O.

U petak 11. 07. posjetili su nas djelatnici Nature Milk d.o.o. Đurđevac, zajedno sa suvlasnikom i direktorom Ivicom Jaićem, te đurđevački slikar Franjo Mihočka, prijatelj naše Udruge i inicijator posjete. Razlog posjeta bila je donacija proizvoda ove đurđevačke tvrtke. Nakon upoznavanja s korisnicima i zaposlenicama Udruge, predsjednica U... detaljnije

ZAPOSLENICA UDRUGE SUDJELOVALA NA RADIONICI O NEPROFITNOM MARKETINGU

U srijedu 09. srpnja i četvrtak 10. srpnja naša zaposlenica Lara Frančina sudjelovala je na radionici o internetskom marketingu za neprofitne organizacije na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu. Nagrada je to Udruzi od Ureda Vlade Republike Hrvatske za udruge koji je na temelju našeg angažmana na Danima otvorenih vrata udruga... detaljnije

PREDSTAVLJANJE U MOLVAMA NA HODOČAŠĆU UDRUGE ŽENA HRVATSKO SRCE