UDRUZI MALI PRINC DODIJELJENO ŽUPANIJSKO JAVNO PRIZNANJE

U petak 15.04. na svečanoj sjednici Skupštine Koprivničko-križevačke županije Udruzi Mali princ uručena je nagrada za iznimno postignuće u protekloj godini - javno priznanje i novčana nagrada od 5.000,00 kn. Županijska sjednica održana je u Koprivnici povodom 23. obljetnice postojanja i rada Koprivničko-križevačke županije a dodijelom jav... detaljnije

STUDIJSKO PUTOVANJE U SLOVENIJU

U petak 15.04.2016.g. predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan i predstavnik Udruge u Hrvatskom savezu udruga osoba s IT Milun Stojanović su sudjelovali na studijskom putovanju u Sloveniju. Ovo putovanje organizirao je Hrvatski savez udruga osoba s intelektualnim teškoćama za predsjednike/predstavnike udruga osoba s intelekt... detaljnije

SUDJELOVANJE NA 1. KOLU CROATIA KUPA U DALJINSKOM JAHANJU

U subotu 16. travnja, na poziv konjičkog kluba „Đurđevački graničari“, naša Udruga je sudjelovala s prodajno-promotivnim štandom na 1. kolu Croatia kupa u daljinskom jahanju. Udruga je tom prilikom sudionicima turnira predstavila kreativne uratke svojih članova i korisnika. Zahvaljujemo svima koji su posjetili na&scaron... detaljnije

ODRŽANA JOŠ JEDNA RADIONICA ŠIVANJA PLATNENIH TORBI

U ponedjeljak, 18. travnja su nas u sklopu građanske akcije „Plastiku recikliraj, torbu biraj“ posjetile članice Uzorne Hrvatske Seoske Žene i time se uključile u tu akciju. Zajedno s našim članovima šivale su prethodno oslikana platna, iz kojih su nastale torbe. U petak, 22. travnja 2016. godine sve vas pozivamo na gra... detaljnije

IZRADA PLAKATA U UDRUZI MALI PRINC I NAJAVA ZAMJENA PLASTIČNIH VREĆICA ZA PLATNENU

U okviru građanske akcije „Plastiku recikliraj, torbu biraj“, koju provodi udruga Mali princ, održane su tijekom ovog tjedna tri radionice izrade plakata. Radionice su održane u suradnji s Udrugom volontera Ruka u ruci Đurđevac i Udrugom Autonomni alternativni klub kulture Đurđevac. Članovi ovih dviju udruga, zajedno s članovima udru... detaljnije

ODRŽANA RADIONICA IZRADE PLAKATA U SKLOPU PROJEKTA

U svrhu izrade plakata u posjet su nam došle članice volonterske Udruge "Ruka u ruci". Zajedno s njima izradili smo plakat kojim podsjećamo na akciju očuvanja okoliša i prirode. Pritom vas pozivamo da se priključite akciji i vaših 10 plastičnih vrećica zamijenite za jednu platnenu torbu. Prva zamjenavrećica je 22.travnja 201... detaljnije