PRODAJOM RADOVA NA GRADSKOJ TRŽNICI 16. PROSINCA PRIKUPLJENO 2.200,00 KN

U hladno prijepodne na -10 stupnjeva naše članice Ivka Šiptar, Marija Šipek, Valentina Gregar i Kristinka Štefan ispred Gradske tržnice vrijedno su prodavale radove naših članova. Štand su posjetili i kupovinom nas razveselili, između ostalih i, gradonačelnik Slavko Gračan, djelatnici Centra za socijalnu... detaljnije

ČLANOVI POLUDNEVNOG BORAVKA OKITILI BOR U CENTRU ZA SOCIJALNU SKRB ĐURĐEVAC

U petak 17. prosinca članovi poludnevnog boravka s voditeljicom Anom Ščapec posjetili su Centar za socijalnu skrb Đurđevac i zajedno s djelatnicima Centra okitili bor anđelima od tila izrađenim na božićnoj radionici u Udruzi. Druženje je proteklo u razgovoru, a korisnici poludnevnog boravka upoznali su djelatnike Centra s aktivnostima koj... detaljnije

ODRŽANA TRADICIONALNA BOŽIĆNA RADIONICA

U petak 10. prosinca u poslijepodnevnim satima u prostorima Udruge održana je tradicionalna božićna radionica kojoj su nazočili gotovo svi članovi Udruge. Božićna radionica održava se svake godine od osnivanja udruge 1998.godine. Na radionici su djeca i njihovi roditelji - članovi Udruge, te stručni suradnici Udruge, izrađivali ukrase za bor, ko... detaljnije

IZDAN DRUGI BROJ ČASOPISA UDRUGE

Kao i protekle godine, i za kraj ove godine izdali smo časopis Udruge "Naš prozor u svijet", koji pokazuje presjek rada Udruge u proteklih godinu dana, odnosno od izdavanja prvog broja časopisa Časopis Udruge posvećen je članovima naše Udruge: našoj djeci, roditeljima, voditeljima i prijateljima, koji rade i žive s istim cil... detaljnije

POZIV NA KUPNJU PRIGODNIH RADOVA NAŠIH ČLANOVA

Za četvrtak 16. prosinca od 9,00 do 12,00 sati na prostoru ispred Gradske tržnice u Đurđevcu Udruga organizira prodaju prigodnih radova svojih članova koji su nastali u radionicama Udruge u proteklih dva mjeseca. Stoga Vas pozivamo da posjetite naš štand i da kupnjom radova pomognete radu Udruge i poboljšanju kvalitete život... detaljnije