POPODNEVNA RADIONICA - IZRADA MANDALA

Na jučerašnjoj popodnevnoj radionici roditelji su radili mandale, u tehnici akril dok smo mi izradili šareni kišobran, družili se te pjevali i plesali.
Aktivnosti se odvijaju po programu „Poludn... detaljnije

IZLET NA ETNO IMANJE OBITELJI KARLOVČAN

U srijedu 16.rujna, uputili smo se na izlet na Brodić, na prekrasno Etno imanje obitelji Karlovčan. Dočekali su nas ljubazni domaćini te nam pokazali svoje konje i etno kuće u kojima smo vidjeli mnogo starinskih predmeta. Starinski kreveti, ormari, kuhinjski pribor, pegle i ostalo su nas oduševili jer smo vidjeli kako su nekad živjeli na&... detaljnije

GOST IZNENAĐENJA

Mi smo jako vesela ekipa koja voli pjevati i plesati pa nam je danas kao gost iznenađenja došao Karlo Capek. On odlično svira gitaru i pjeva pa smo uživali u njegovu društvu. Pjevali smo domaće podravske i zabavne pjesme te plesali. Na kraju druženja poklonili smo mu mali znak pažnje i jedva čekamo idući susret!
Aktivnos... detaljnije

SUDIONICE PROJEKTA „ZA BOLJE SUTRA“ U MIRISNIM KALNIČKIM VRTOVIMA

U mjestu Kamenica podno Kalnika s pogledom na Stari grad Kalnik nalazi se polje lavande i mirisnog vrta obitelji Golub. Prvu lavandu zasadiIi su prije četiri godine i danas broje 1600 grmova koji daju puni rod. Nakon žetve, lavanda ide na sušenje te se od nje rade razni proizvodi poput ulja, mirisnih vrećica, osvježivača… Zasađene ... detaljnije

OPG KATARINE PAVLOVIĆ