Trg sv. Jurja 12, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


PSIHOLOŠKA RADIONICA ZA RODITELJE

U Udruzi Mali princ u okviru projekta Integracija u društvo održavaju se psihološke radionice. Voditeljica radionica je Danijela Hodalić, prof. psihologije. Radionice za roditelje odvijaju se jednom mjesečno a cilj radionica je pružiti potporu roditeljima i osnažiti njihove roditeljske kompetencije.

... detaljnije

sjena

IZLOŽBA "KRUH NEBESKI" U GRADSKOJ KNJIŽNICI ĐURĐEVAC

U srijedu, 28. ožujka smo posjetili Gradsku knjižnicu Đurđevac gdje su na zaposlenice knjižnice predstavile izložbu "Kruh nebeski". Razgledali smo stare molitvenike koje su izložili sakupljači iz našeg kraja, ali i primjerke koji se nalaze u fundusu knjižnice.

... detaljnije

sjena

POSJET LUTKARSKE DRUŽINE OŠ G.KARLOVČAN ĐURĐEVAC

U utorak, 27.03., su nas posjetili učenici OŠ G.Karlovčana iz Đurđevca, lutkarska družina, zajedno s učiteljicom Marijanom Kralj te nam prikazali lutkarsku dramatizaciju "Isusova visibaba". Uživali smo u predstavi ali i u druženju.

... detaljnije

sjena

OBILJEŽAVANJE DANA AUTIZMA

U četvrtak, 29. ožujka smo ugostili vjeronaučnu grupu iz OŠ Ivan Lacković Croata Kalinovac sa profesoricom Viktorijom Hrženjak. Zajedno smo izradili plakat sa otiscima naših dlanova, i to u plavoj boji kako bi obilježili Svjetski dan autizma (2.4.).
Nakon likovne aktivnosti počastili smo se kolačima koje su nam poklonile učeni... detaljnije

sjena

IZLOŽBA PISANICA „USKRSU USUSRET 2018.“

U subotu, 24.03., naša Udruga je sudjelovala na 4. uskrsnoj izložbi pisanica "Uskrsu ususret 2018." u Domu kulture u Đurđevcu, a u organizaciji Udruge Peski-Art Đurđevac. Na izložbi su sudjelovali izlagači iz pet županija sjeverozapadne Hrvatske, a otvorio ju je gradonačelnik grada Đurđevca Hrvoje Janči. Tako su građani imali prilike razg... detaljnije

sjena

GRADONAČELNIK MILAN BANDIĆ U UDRUZI MALI PRINC

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić i njegovi suradnici su u petak 23.03. povodom uskršnjih blagdana posjetili našu Udrugu i Odjel za djecu s teškoćama u razvoju Osnovne škole G.Karlovčana. U pratnji su bile suradnice Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te S... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner