SUDJELOVANJE NA BOŽIĆNOM SAJMU

U subotu 16.prosinca ispred utvrde Stari grad održan je Božićni sajam i uprizorene su žive jaslice s devom Đurđicom .Scenski prikaz je izvela Udruga žena Suha Katalena. Nastupali su i zbor Dječjeg vrtića „Maslačak“ te zbor Matice umirovljenika grada Đurđevca. Naša Udruga se predstavila prigodnom prodajom božićnih ukrasa na pro... detaljnije

DAN ZDRAVOG OSMJEHA

Povodom obilježavanja Dana zdravog osmjeha, 10.prosinca smo posjetili stomatološku ordinaciju dr. Dane Vlašić. Osim što smo zajedno ponovili važnost održavanja oralne higijene, ponovili smo i kako se pravilno peru zubi. Doktorica i asistentica omogućile su svima pregled zubi, a na poklon smo dobili nove četkice i paste za zu... detaljnije

DRUŽENJE U NOVOM MAROFU

U subotu 09. prosinca bili smo gosti naših prijatelja – članova Udruge Sunce Novi Marof. Osim nas, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce Ludbreg i Udruge Srce Sveti Ivan Zelina. Svaka se Udruga predstavila programom, a zatim je uslijedilo druženje, zabava i ples. Naši korisnici zajedno s voditeljicom Ksenijom ... detaljnije

POSJET STRUKOVNOJ ŠKOLI ĐURĐEVAC

Strukovna škola organizirala nam je lijepo blagdansko iznenađenje. Prvo smo posjetili učionice kozmetičkog i frizerskog salona gdje smo bili počašćeni izradama frizura i lakiranjem noktiju. Nakon toga izašli smo u dvorište gdje smo svi imali mogućnost sjesti u pravi kamion i osjetiti kako je to biti vozač.Posebno izne... detaljnije