Uskrsna radionica3.4.2009.

U prostorijama Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac 27.03.2009.g. održana je tradicionalna Uskrsna radionica. Na kojoj su djeca i njihovi roditelji, članovi Udruge, te stručni suradnici Udruge, izrađivali pisanice. Uskrsna radionica održava se svake godine već desetak godina otkako Udruga djeluje. Voditelj Uskrsne radionice je Zoran Vidaković, učitelj likovne kulture, koji nas svake godine iznenadi idejama za uskrsne pisanice čija izrada je primjerena mogućnostima naše djece. Ove godine djeca su uz pomoć roditelja raznobojnim izrezanim komadićima kolaž papira ukrašavala ispuhana jaja, a zatim izrađenim pisanicama ukrasila prostor Udruge. Dio izrađenih pisanica,ovih predblagdanskih dana, podijelit ćemo našim prijateljima, suradnicima i donatorima. Na radionici se skupilo pedesetak sudionika, a ovako velika posjećenost iz godine u godinu znak nam je da i djeca i roditelji žele provoditi vrijeme zajedno družeći se, kreativno raditi i zabavljati se.

Uređeno: 3.4.2009.

• foto