POZIV NA KUPNJU RADOVA NAŠIH ČLANOVA30.11.2011.

Kao i protekle godine, naši članovi su već kroz jesensko vrijeme počeli s pripremama za božićno izlaganje i prodaju radova. Na svakodnevnim aktivnostima kreativnih radionica oblikovala se glina, das masa, izrađivali gipsani odljevi, oslikavalo i bojalo. Tako su nastali keramički anđeli, jaslice, ukrasi za bor od keramike, špage i gipsa, tanjuri s božićnim motivima, gipsane slike i ukrasne svijeće. Mnogobrojne radove izložit ćemo i ponudit na prodaju našim sugrađanima četvrtkom ispred Gradske tržnice u Đurđevcu od 9,30 do 12 sati, i to u četvrtak 8. prosinca i 15. prosinca. Pozivamo Vas da posjetiti naš štand i da kupnjom radova pomognete radu Udruge i poboljšanju kvalitete života naših članova, osoba s mentalnom retardacijom iz grada Đurđevca i okolnih općina. U ovo predblagdansko vrijeme neka nas vodi izreka Sally Kocha: " Rijetko nam se dogodi da nam se ukaže prilika za velika djela. Ali svijet je pun prilika za učiniti mala..."

Uređeno: 30.11.2011.

• foto