PRODAJA RADOVA UDRUGE ZA POMOĆ OSOBAMA S MENTALNOM RETARDACIJOM U PROSTORU SREDNJIH ŠKOLA15.2.2013.

Rijetko nam se dogodi da nam se ukaže prilika za velika djela. Ali svijet je pun prilika za učiniti mala…“ ( Sally Koch) Uoči Valentinova, 13.veljače u prostoru srednjih škola Đurđevac , članovi Vijeća učenika Gimnazije Dr. I. Kranjčeva Đurđevac prodavali su kreativne uratke članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Đurđevac. Po simboličnim cijenama od 5-20 kn mogle su se kupiti slike od gipsa sa motivima srca i cvijeća, razne ukosnice i ogrlice, broševi, cvijeće u vazi (papirno), cvijetnjaci (kaširani) i uradci od keramike. Svi uradci su izrađeni na radionicama u Udruzi i zajednički su rad članova, roditelja, voditelja, volonterki i suradnika Udruge. Kreativnost i raznolikost uradaka te svijest učenika i nastavnika da kupnjom uradaka potpomažu daljnji rad Udruge pokazalo se i ove godine kao hvalevrijedna akcija koja obogaćuje i senzibilizira mlade ljude. Pohvaljujemo članove Vijeća učenika koji su svojom angažiranošću doprinijeli informiranosti učenika i uspješnoj prodaji. Prodaja se nastavila i u popodnevnoj smjeni u suradnji sa Strukovnom školom.

Uređeno: 15.2.2013.

• foto