POSJET UČENIKA 4C RAZREDA IZ ĐURĐEVCA POLUDNEVNOM BORAVKU3.5.2013.

U petak 26.04.2013.gosti korisnika poludnevnog boravka bili su učenici 4c razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac sa učiteljicom Anom Mlinjarić. Na početku susreta domaćini i gosti su se međusobno upoznali. Budući su učenici u školi ove godine upoznavali značenje riječi tolerancija, voditeljica našeg boravka Ksenija Grgičin upriličila je jednu zajedničku aktivnost koja je imala za cilj uočavanje sličnosti i razlika. Glavni motiv bio je da školarci uvide da predrasude nisu glavno mjerilo u odnosima s okolinom koja je ponekad drugačija od nas. Aktivnost se svima dopala jer je ispalo da svi vole gledati iste emisije, slušati sličnu muziku i vole jesti jednaka jela. Kod razgledavanja samog prostora Udruge veću smo pažnju posvetili glini i radu s glinom. Naši korisnici su pokazali peć za pečenje gline, sirovu glinu, radove koji se suše ali i gotove ukrasne predmete od gline. Uslijedila je igra u dvorištu. Posebno smo se razveselili likovnim radovima djece koje smo dobili.

Uređeno: 3.5.2013.

• foto