PROMOCIJA NAŠE UDRUGE MEĐU ČLANOVIMA HRVATSKE KOMORE FIZIOTERAPEUTA20.1.2015.

U ponedjeljak 19. siječnja je djelatnica naše Udruge Mateja Kolar, bacc. physioth. kao članica Hrvatske komore fizioterapeuta, u prostorima Opće bolnice Koprivnica održala predavanje „ Fizioterapija kod osoba s mentalnom retardacijom“ kojem su nazočili fizioterapeuti – članovi Hrvatske komore fizioterapeuta s područja Koprivničko-križevačke županije. Kroz predavanje su prisutni upoznati s definicijom i etiologijom mentalne retardacije, načinima fizioterapije kod osoba s mentalnom retardacijom, testiranjem i izradom individulanog plana, vježbanjem u Udruzi, vježbanjem u vodi koje se provodi za korisnike (hidrogimnastika), godišnjim planom i programom provođenja fizioterapije, te valorizacijom rada lipanj do prosinac 2014.g. koju je Mateja provela. Predavanju je nazočila i predsjednica Udruge Kristinka Štefan, zaposlenica Lara Frančina i volonterka Vlatka Koser. Iskoristili smo priliku i promovirali rad naše Udruge podjelom promotivnog materijala – letaka i časopisa Udruge.

Uređeno: 20.1.2015.

• foto