NOVE ZAPOSLENICE U NAŠOJ UDRUZI12.2.2015.

Od ponedjeljka 09. veljače u našoj Udruzi je nova zaposlenica Ana-Marija Pavec iz Đurđevca koju smo zaposlili na šest mjeseci putem programa "Mladi za zajednicu - mini javni radovi", a za koji nam 50% plaće financira Hrvatski zavod za zapošljavanje, a 50% plaće financiramo putem odobrenog projekta od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Naši korisnici su je s oduševljenjem prihvatili, te smo uvjereni da će nam kao pomagačica u radu s korisnicima pomoći da skrb o njima bude još bolja. Osim Ana-Marije, prošli mjesec smo na određeno nepuno radno vrijeme zaposlili još jednu djelatnicu, i to profesoricu Anu Đurišević koja organizira i provodi popodnevna druženja za djecu osnovnoškolske dobi s lakšim oštećenjima. Plaću smo također uspjeli isfinancirati do kraja kolovoza putem projekta „I ja to mogu“ odobrenog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa. Novim zapošljavanjima i svakodnevnim 10-satnim aktivnostima nastojimo i dalje poboljšavati kvalitetu rada a sve u cilju povećanja samostalnosti, kvalitetnog provođenja vremena te poticanja kreativnosti i uključivanja u društvo naših korisnika.

Uređeno: 12.2.2015.

• foto