SUDJELOVANJE NA SJEDNICI SAVJETA ZA RAZVOJ CIVILNOG DRUŠTVA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI14.9.2015.

Tajnica naše Udruge Marina Gregurek je u utorak 08.09.2015. godine u Koprivnici sudjelovala na sjednici Savjeta za razvoj civilnoga društva u Koprivničko-križevačkoj županiji. Na sjednici su se analizirale aktivnosti tijekom proteklog razdoblja (etički kodeks, antikorupcijski plan, kodeks savjetovanja, registar neprofitnih organizacija, edukacija).Isto tako se raspravljalo o provođenju Uredbe o kriterijima, mjerilima i postupcima financiranja i ugovaranja programa i projekata od interesa za opće dobro koje provode udruge. Predložena je struktura kroz koju će se provesti natječajni postupak te je istaknuta potreba informiranja i educiranja udruga kako bi na vrijeme bile upoznate s promjenama koje ih čekaju prilikom prijava svojih projekata i programa na javni poziv za financiranje iz proračuna Županije.

Uređeno: 14.9.2015.

• foto