SUDJELOVANJE NA SPECIJALISTIČKOJ EDUKACIJI „VODITELJ REGIONALNOG RAZVOJA“18.12.2015.

Tajnica naše Udruge Marina Gregurek, je sudjelovala na specijalističkoj edukaciji „Voditelj regionalnog razvoja“ u okviru projekta REThink, održanoj u prostorima PORA-e Razvojne agencije Podravine i Prigorja, na kojoj su prisustvovali predstavnici javnog i civilnog sektora. Edukacija se sastoji od 4 modula na slijedeće teme: politika regionalnog razvoja i strateško planiranje, upravljanje projektom, promocija i vidljivost projekta, uporaba informacijskih i komunikacijskih tehnologija i e-poslovanje.U prosincu je održano pet radionica za izradu Strategije razvoja ljudskih potencijala Koprivničko-križevačke županije za razdoblje 2014.-2020. na temu izrade mjera. Preostalih pet radionica je planirano za siječanj 2016. g. Naglasak edukacije je na poticanju regionalnog razvoja i razvojnih aktivnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, te stjecanju dodatnih potrebnih znanja, kompetencija i vještina za provedbu i upravljanje mjerama regionalnog razvoja.

Uređeno: 18.12.2015.

• foto