PREZENTACIJA O RADU UDRUGE12.9.2016.

Predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan je u OŠ Grgura Karlovčana, odjelu za djecu s teškoćama u razvoju, u petak 09. rujna održala prezentaciju o radu Udruge. Prezentacija je bila namijenjena roditeljima/udomiteljima djece s teškoćama u razvoju, a s ciljem njihova upoznavanja s projektima i aktivnostima Udruge namijenjenim školskoj djeci, ali i sa svim drugim aktivnostima koje Udruga provodi.

Željeli smo prvenstveno roditelje novoupisane djece, kao i roditelje koji se do sada još nisu uključili u rad naše Udruge, upoznati s djelovanjem Udruge kroz proteklih 18 godina koliko postoji, te ih upoznati sa svim aktualnim projektima koji se provode. Cilj nam je uključiti što više djece i roditelja u naš rad te im kroz projekte koje provodimo pomoći u prevladavanju svakodnevnih teškoća, u organiziranom provođenju slobodnog vremena njihove djece a time i u poboljšanju kvalitete života djece s teškoćama i njihovih obitelji.

Uređeno: 12.9.2016.

• foto