ODRŽANA USKRSNA RADIONICA24.3.2017.

U četvrtak 23. ožujka u popodnevnim satima u prostorima Udruge Mali princ održana je tradicionalna uskrsna radionica kojoj je nazočilo 50-tak članova – djece, roditelja, udomitelja, podupirajućih članova kao i prestavnika prijateljskih gradskih Udruga i institucija. Voditeljica uskrsne radionice bila je zaposlenica Udruge, prof.Ksenija Grgičin. Ove godine smo pisanice izrađivali  lijepljenjem mozaika od obojanih ljuski jajeta u kombinaciji tri boje crvene, bijele i crne. Velika posjećenost znak je da naši članovi i prijatelji naše Udruge vole zajedno provoditi vrijeme u kreativnom radu, zabavi i plesu, a kako bi ugođaj bio što bolji, uživali smo u raznovrsnim kolačima koje su pripremile vrijedne mame. Prekrasni uraci s ove radionice poslužit će nam za ukrašavanje prostora Udruge a dio njih je namijenjen i prodaji koju održavamo kroz ožujak i travanj četvrtkom na ulazu u gradsku tržnicu. Predstavit ćemo se i na izložbi pisanica koju organizira Udruga Peski art 02.04., te na izložbi u Molvama 08.04. na kojoj sudjelujemo na poziv Udruge žena Hrvatsko srce.

Uređeno: 24.3.2017.

• foto