ČLANOVI UDRUGE MALI PRINC U ZAGREBU OBILJEŽILI DAN OSOBA S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA17.5.2018.

Dan osoba s intelektualnim teškoćama 16. svibanj članovi naše Udruge obilježili su u Zagrebu. Posjetili su Zagrebačko kazalište lutaka i pogledali predstavu „Ježeva kućica“, nakon čega su na Zrinjevcu sudjelovali u proslavi obilježavanja Dana osoba s IT koju je organizirao Hrvatski savez Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i na kojoj je sudjelovalo 15 Udruga osoba s intelektualnim teškoćama iz Hrvatske. Na jednom od štandova Udruga izloženi su bili i radovi naših članova, sudjelovali smo u programu recitacijama koje su izveli Ines, Mihaela i Mirko, zajedno s prijateljima iz cijele Hrvatske družili smo se i plesali, a po povratku se osvježili u Hotelu Bunčić u Vrbovcu. Proslavi na Zrinjevcu nazočio je i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić koji je pozdravio članove Udruge Mali princ, slikao se s njima i prisjetio se zajedničkog susreta u Udruzi u Đurđevcu koju je posjetio povodom Uskrsa razveselivši nas poklonima.

Uređeno: 17.5.2018.

• foto