ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „INTEGRACIJA U DRUŠTVO“12.10.2018.

U četvtak 11. rujna u 18,00 sati u prostorima Udruge Mali princ održana je prezentacija projekta „Integracija u društvo“. Projekt koji je Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike za razdoblje od 01.11.2017.g. do 31.10.2018.g. financijski podržalo sa 90.000,00 kn,  a čiji je opći cilj bio pridonjeti povećanju socijalne uključenosti i integraciji u život zajednice. prezentirala je predsjednica Udruge Kristinka Štefan. Prisutne članove Udruge upoznala je sa ciljevima i aktivnostima provedenim kroz projekt.

Kroz projekt su u prethodnom razdoblju održane kreativno edukacijske radionice, radionice zdrav život i plesne večeri, psihološke radionice za djecu i roditelje, predavanja,  posjeti kazališnim predstavama, izložbama, Gradskoj knjižnici, sudjelovanje na gradskim manifestacijama, izleti, susreti Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i prezentacija rada Udruga osoba s intelektualnim teškoćama.

Na kraju prezentacije projekta, predsjednica je istaknula zadovoljstvo svih sudionika projekta provedenim aktivnostima kao i činjenicu da je Zaklada „Hrvatska za djecu“ prepoznala značaj ovog projekta i financirala ga za iduće razdoblje do 31.08.2019.g. čime su omogučena daljnja provođenja radionica, susreta, druženja, predavanja, izleta, posjeta kazalištima, izložbama i koncertima odnosno provođenja aktivnosti usmjerenih na prevenciju socijalne isključenosti članova Udruge.

Uređeno: 12.10.2018.

• foto