DRUŽENJE SA ZAPOSLENICIMA INA-e12.11.2018.

U petak 09. studenog  članovi Udruge Mali princ družili sa zaposlenicima INA-e, članovima Kluba volontera INA-e. Ovaj susret dogovoren je na inicijativu Vladimira Tišljar, Ininog direktora proizvodne regije sjeverna Hrvatska. Dobrodošlicu u Udrugu zaželjela im je predsjednica Udruge Kristinka Štefan, upoznala ih sa djelovanjem Udruge te izrazila zadovoljstvo suradnjom s lokalnom zajednicom istaknuvši kao primjer INA-u u kojoj su ove godine u dva navrata gosti bili članovi Udruge Mali princ posjetivši INA-inu poslovnu zgradu u Đurđevcu i Centralnu plinsku stanicu u Molvama.  Upravo kao sjećanje na taj posjet Inin direktor proizvodne jedinice Procesi  Mirko Lukić uručio je predsjednici zajedničku sliku članova Udruge i zaposlenika Centralne plinske stanice Molve.  U ime 30-tak gostiju obratio se Inin direktor proizvodnje nafte i plina Csaba Gal izrazivši zadovoljstvo organiziranim susretom i pomaganjem djeci s teškoćama. Nakon upoznavanja, organizirana je radionica keramike na kojoj su članovi Udruge i gosti izrađivali glinene  suvenire grada Đurđevca, a bila je to prilika i za zajednički posjet Đurđevačkoj sahari.

Uređeno: 12.11.2018.

• foto