KAJ SU JELI NAŠI STARI - KAŠNJAKI17.12.2021.
Za tradicionalnu podravsku kuhinju karakteristični su štrukli s hajdinskom kašom i bučinim uljem koji su se najčešće spremali kao posno jelo na Badnjak i Veliki petak. Mi smo se danas odlučili zasladiti i napraviti slatku varijantu uz dodatak šećera i lješnjaka te smo uživali u mirisu i okusu naše tradicionalne podravske kuhinje. Nakon slasnih zalogaja, okitili smo naš bor i poslušali priču Neobična želja koju nam je pročitala naša učiteljica Martina.
Aktivnosti se odvijaju po programu „Poludnevni boravak i klupske aktivnosti“ odobrenom od Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike za razdoblje 01.06.2020.g. do 31.05.2023.g. i sufinanciranog za 2021.g. od Grada Đurđevca i INA d.d. Zagreb
Uređeno: 17.12.2021.