Projekti

23. svibnja DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE MALI PRINC

U ponedjeljak 23.05. od 9,30 do 14,00 sati u okviru Dana otvorenih vrata u prostorima Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“  možete razgledati prostor Udruge i izložbu radova članova Udruge, sudjelovati u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaćinstva zajedno s korisnicima i voditeljicama.  Nadalje, u 18,00 sati organiziramo  keramičku radionicu pod stručnim vodstvom Sanje Flajs Vidaković, prof. te Vas pozivamo da ovladate umijećem oblikovanja gline.

Manifestaciju  Dani otvorenih vrata udruga organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske a Udruga Mali princ se već tradicionalno prijavljuje na ovaj događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. Želja nam je da se građani Đurđevca i okolice upoznaju s društveno korisnim projektima i programima koje Udruga provodi kao i mogućnostima volontiranja u Udruzi.

Veselimo se Vašem dolasku!

Uređeno: 6.5.2016.