Projekti

INSTITUCIONALNA PODRŠKA

Trogodišnji program namijenjen stabilizaciji i/ili razvoju udruga osoba s invaliditetom koje djeluju na loklanoj razini

Nositelj programa i korisnik bespovratnih sredstava: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ Đurđevac

Financira: Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva

Ukupna godišnja vrijednost programa: 27.138,00 E

Razdoblje provedbe programa:  01. 01. 2023.  – 31. 12. 2025.

Korištenjem podrške timovi će učinkovitije planirati, komunicirati i izvršavati zadatke, poboljšat će se status udruge u javnosti, poboljšat će se vještine prikupljanja sredstva i pokretanja novih socijalnih usluga, unaprijedit će se stateško planiranje, kvalitetnije će se organizirati volonterske aktivnosti, unaprijedit će se partnerski odnosi između OCD-a, JLS i drugih institucija, mapiranjem potreba u lokalnoj zajednici zadovoljit će se sve identificirane potrebe i zahtjevi zajednice.  Udruga će se zalagati za pozitivnim, sveobuhvatnim društvenim utjecajem te o istome izvještavati javnost, zalažući se da svojim mogućnostima i sposobnostima daje podršku razvoju vještina, svijesti i sposobnosti pojedinaca što čine društvo u cjelini.

Uređeno: 3.4.2023.

• foto