OBILJEŽILI SMO DAN RUŽIČASTIH MAJICA

U petak, 19. veljače, ugostili su nas učenici sedmih razreda Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac. U prostorima školske knjižnice organizirali su zajedničko druženje uz društvene igre i na taj način smo dali zajedničku podršku Danu ružičastih majica. Zahvaljujemo našim prijatejima na lijepom druženju i vese... detaljnije

SUDJELOVALI SMO U OSLIKAVANJU PISANICE

Na povratku iz Gradske knjižnice navratili smo do Doma kulture u kojem je u tijeku oslikavanje velike pisanice u čijem oslikavanju sudjeluju članovi Udruge "Peski-Art Đurđevac"-Đurđica Franjić, Mirko Horvat, Franjo Mihočka, Ivan Rođak i Zdravko Šabarić. Naši korisnici,koji su bili još pod dojmovima iz knjižnice, su sa zanima... detaljnije

OBILJEŽILI SMO DAN MATERINSKOG JEZIKA

Danas 16. veljače posjetom Gradskoj knjižnici Đurđevac obilježili smo Dan materinskog jezika. S našom dragom prijateljicom Martinom, razgovarali smo o hrvatskom jeziku i njegovim narječjima-štokavskom, kajkavskom i čakavskom. Posebno samo se bavili kajkavskim narječjem kojim svakodnevno pričamo kod kuće. Martina nam je pripremila zanimljive ... detaljnije

PRODAJNA IZLOŽBA POVODOM VALENTINOVA U SREDNJIM ŠKOLAMA

U petak 12. veljače je povodom Valentinova održana prodajna izložba radova članova naše Udruge u prostorima Gimnazije dr. I. Kranjčeva Đurđevac i Strukovne škole Đurđevac. Prodaju radova organizirale su profesorice Jasna Horvat Vlahović i Petra Sobota članovi Vijeća učenika i članovi Udruge volontera „Ruka u ruci“. Zahv... detaljnije

SUDJELOVALI SMO NA RADIONICI

Program JAKO 27. siječnja 2016. organizirao je poludnevnu radionicu za volontere i organizatore volontiranja „Potvrda o kompetencijama stečenih volontiranjem“ koja se održala u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju „Podravsko sunce“ Koprivnica s početkom u 16 sati. Na radionici su sudjelovale tajnica Udruge Marina... detaljnije