RADIONICA SA DRAGIM PRIJATELJICAMA IZ GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC

Danas je blagdan sv. Martina. Prijateljice iz Gradska knjižnica Đurđevac i volonterke udruge "Ruka u ruci" osmislile su aktivnost izrade grozdova. Dobro pripremljene, s mnoštvom kaširanih kuglica i zajedno sa našim korisnicima, prionule su izradi. Nastali su tu grozdovi raznih sorti jer smo ih kasnije obojali u različite boj... detaljnije

SUDJELOVANJE NA MARTINJSKIM DANIMA OPĆINE VIRJE

U subotu 07. studenog sudjelovali smo na Martinjskim danima općine Virje promovirajući Udrugu i njen rad na izložbeno-prodajnom štandu na Martinjskom sajmu rukotvorina. Hvala svima koji su kupnjom radova pomogli radu naše Udruge koja djeluje s ciljem poboljšanja kvalitete života djece i odraslih osoba s intelektualnim te&sca... detaljnije

POSJET PRIJATELJA IZ PODRUČNE ŠKOLE

U četvrtak, 05. studenog smo u Udruzi Mali princ ugostili 10 naših prijatelja iz Područne škole za djecu s teškoćama koja djeluje u sustavu OŠ Grgura Karlovčana. Ovo je bilo prvo druženje sa novim učiteljicama Jelenom i Vedranom i njihovim učenicima među kojima su i 3 korisnika naše Udruge. Sunčani dan iskorist... detaljnije

NOVE ZAPOSLENICE U UDRUZI MALI PRINC

Od ponedjeljka 09. studenog u Udruzi Mali princ zaposlene su nove djelatnice Jelena Đeri iz Budrovca i Željka Škrinjar iz Đurđevca. Ova zaposlenja omogućena su kroz poticajne mjere zapošljavanja Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i to kroz mjeru javnih radova „Radom za zajednicu i sebe“, a za koje nam 100% plaće f... detaljnije

SUDJELOVALI SMO U EMISIJI KRILA ANĐELA

U četvrtak, 05. studenog posjetila nas je djelatnica Podravskog radia, Tamara Belak koja je s voditeljicom poludnevnog boravka Ksenijom Grgičin i korisnicima snimila prilog za emisiju Krila anđela. Naši korisnici su s veseljem sudjelovali,a kako je sve prošlo mogli ste poslušat na valovima Podravskog radia u 17:30 sati.

SUDJELOVANJE NA EDUKACIJI „STANDARDI KVALITETE SOCIJALNIH USLUGA“

U srijedu 04. studenog u Križevcima je održana je jednodnevna edukacija „Standardi kvalitete socijalnih usluga“ na kojoj su sudjelovali predstavnici pružatelja socijalnih usluga iz Varaždinske, Međimurske i Koprivničko–križevačke županije. Ispred Udruge Mali princ Đurđevac na edukaciji su sudjelovale Kristinka Štefan, pr... detaljnije