OBILJEŽILI SMO TJEDAN KRETANJA

Gradska Zajednica sportskih udruga u povodu Europskog tjedna kretanja organizirala je u Đurđevcu na Trgu svetog Jurja,21. rujna 2015. godine, predstavljanje sportskih udruga. Klubovi koji djeluju u sklopu Zajednice promovirali su svoje aktivnosti te rezultate koje su ostvarili, a građani su imali priliku okušati se u raznim sportovima. Ta... detaljnije

U ĐURĐEVCU ODRŽANA RADIONICA „PARALELNI SVIJET“

U sklopu projekta "Zajedno jači" koji je sufinanciran sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda a kojeg provodi Udruga Srce Sveti Ivan Zelina zajedno s partnerima među kojima je i Udruga Mali princ Đurđevac održana je 18.09.2015. radionica "Paralelni svijet". Voditeljice radionice su u prostoru Gradske knjižnice Đurđevac na zanimlj... detaljnije

SUDJELOVANJE NA JEDNODNEVNOJ RADIONICI „PRIPREMA PROJEKATA PRIHVATLJIVIH ZA FINANCIRANJE IZ EUROPSKIH STRUKTURNIH I INVESTICIJSKIH FONDOVA“

Tajnica naše Udruge Marina Gregurek sudjelovala je na jednodnevnoj radionici održanoj u prostorima PORA-i Razvojnoj agenciji Podravine i Prigorja, kojoj je prisustvovalo 15-tak sudionika predstavnika javnog i civilnog sektora s područja Koprivničko-križevačke županije. Cilj jednodnevne radionice je bio upoznati sudionike sa on line MIS su... detaljnije

OBILJEŽILI SMO OLIMPIJSKI DAN

U petak 11. rujna 2015. korisnici Udruge Mali princ su obilježili Olimpijski dan. Volonterka Udruge Vlatka Koser, koja je apsolventica Zdrastvenog veleučilišta u Zagrebu na smjeru fizioterapije, osmislila je niz vježbi i sportskih igara koje su naši korisnici uspješno savladali i na taj način prigodno obilježili Olimpijski d... detaljnije

sjenasjenasjena