IZLET U ZAGREB

U subotu 19. travnja četrdesetak članova naše Udruge posjetilo je Zagreb. U zoološkom vrtu smo proveli prijepodne prekrasno se družeći a na povratku se okrijepili u Vrbovcu u Hotelu Bunčić. Naši korisnici su oduševljeni raznim životinjama koje su vidjeli i međusobnom druženju.

U ĐURĐEVCU ODRŽANA EDUKACIJA ZA 60 VOLONTERA IZ ČETIRI ŽUPANIJE

U petak 17. travnja i subotu 18. travnja, u sklopu projekta „Zajedno jači“ u kojem je naša Udruga jedan od partnera Udruzi Srce Sv. Ivan Zelina, u prostorima zgrade „Stari Kotar“ Đurđevac održana je dvodnevna radionica o timskom radu, komunikacijskim vještinama i razrješavanju sukoba. Na radionici je ... detaljnije

POSJET 2.D RAZREDA

U petak 17.04.2015. posjetili su nas učenici 2. d. razreda OŠ G. Karlovčana Đurđevac s učiteljicom Anom Mlinjarić. S obzirom da oni provode projekt „Papir- naš prijatelj“ i mi smo im pomogli u tome. Donjeli su sakupljeni papir iz kojeg smo izrađivali cvijetove kojima smo uredili prostor naše Udruge, a i oni svoj ... detaljnije

ODRŽANA SUPERVIZIJA U ĐURĐEVCU

16. travnja u prostorima Udruge za pomoć osobama s mentalnom retrdacijom Đurđevac u vremenu od 14 do 17 sati održana je supervizija kordinatora volontera iz svih Udruga koje su partneri na projektu „Zajedno jači“ sufinaciranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda i čiji je nositelj Udruga „Srce“ Sveti Ivan Zelina. Ispr... detaljnije

OBILJEŽILI SMO SVJETSKI DAN SVJESNOSTI O AUTIZMU

Podjelom plavih balona i letaka o autizmu, te prigodnom prodajom uskrsnih uradaka u četvrtak 02. travnja 2015. smo na Trgu Sv. Jurja i na ulazu u Gradsku tržnicu obilježili dan podrške osobama s autizmom. Zahvaljujemo svima koji su posjetili naše štandove.

OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA ORALNOG ZDRAVLJA

U petak 27. ožujka korisnici poludnevnog boravka s voditeljicama su posjetili stomatološku ordinaciju Dane Vlašić, dr. dentalne medicine. Ovaj poziv je uslijedio povodom Svjetskog dana oralnog zdravlja. Priređen je edukativni program, demonstracija četkanja zuba na modelima u čekaonici ordinacije, a razveselili su nas i prigodni po... detaljnije