MINISTARSTVO ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I ŠPORTA ODOBRILO NAŠ PROJEKT

Uoči Božića obaviješteni smo da je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa donijelo Odluku o dodjeli bespovratnih sredstava projektima udruga u području izvaninstitucionalnog odgoja i obrazovanja djece i mladih u školskoj godini 2014/2015.g. Ovom odlukom odobreno je 106 projekata u ukupnom iznosu od 8.000.000,00 kn. Vese... detaljnije

PREKRASAN POSJET MUZIČKOG SASTAVA BONITA BEND

U utorak 23. prosinca su nas, na vlastitu inicijativu, posjetili članovi muzičkog sastava Bonita Bend. Poznato je da naši korisnici najviše od svega vole pjesmu i ples, pa ih je ovaj susret posebno obradovao. Zajedno su plesali, pjevali, razgovarali, a bilo je tu i poklona s jedne i s druge strane. Zahvaljujemo ovim prekrasnim dečk... detaljnije

POSJETILI SMO GRADSKU KNJIŽNICU

U ponedjeljak 22. prosinca korisnici poludnevnog boravka su, zajedno sa voditeljicama, bili gosti djelatnica Gradske knjižnice Đurđevac. Posjet Gradskoj knjižnici na kraju ove godine dogovoren je kako bi se zaokružila bogata ovogodišnja suradnja naše Udruge i Knjižnice. Bilo je tijekom godine nekoliko radionica na kojima su korisni... detaljnije

UGOSTILI SMO UČENIKE ŠESTIH RAZREDA

U petak 19. prosinca 2014. godine posjetili su nas učenici 6c i 6d razreda sa svojim razrednicama Danijelom Barčan i Anom Cenkovčan. Učenici 6c razreda naši su stari prijatelji. Budući su učenici 6d razreda bili prvi puta naši gosti svi smo se međusobno prvo upoznali i razmijenili poklone. Sa novim prijateljima upotpunili smo na&sc... detaljnije

SUDJELOVANJE DJELATNICA UDRUGE PREDAVANJU „UVOD U CIVILNO DRUŠTVO“

16. prosinca 2014. Godine u Gradskoj knjižnici Đurđevac održano je predavanje Programa JAKO „Uvod u civilno društvo“ na kojem su sudjelovale i naše zaposlenice, Ksenija Grgičin i Lara Frančina. Program JAKO već sedmu godinu za redom radi na jačanju civilnog društva kao dio Programa Regionalnog razvoja civilnoga d... detaljnije

IZLOŽBA RADOVA NAŠE UDRUGE U PROSTORIMA GRADSKE KNJIŽNICE

U ovo predblagdansko vrijeme u prostorima Gradske knjižnice u Đurđevcu izloženi su prigodni radovi članova naše Udruge koje mogu pogledati ali i kupiti posjetitelji Gradske knjižnice i time pomoći radu naše Udruge. I ova izložba dokaz je odlične suradnje naše Udruge i zaposlenica Gradske knjižnice.