JAVNA TRIBINA

DRAGI PRIJATELJI!
POZIVAMO VAS U ČETVRTAK 20.07.2017.G. U 18,00 SATI U PROSTORE UDRUGE NA JAVNU TRIBINU KOJU ORGANIZIRAMO KAKO BI VAS UPOZNALI S NOVOODOBRENIM TROGODIŠNJIM PROGRAMOM „POLUDNEVNI BORAVAK I KLUPSKE AKTIVNOSTI U MALOM PRINCU“

NAJAVA DANA OTVORENIH VRATA

Udruga Mali princ Vas poziva na Dane otvorenih vrata 25. i 26. svibnja. Ove dva dana od 9,00 do 12,00 sati možete razgledati naše prostore i sudjelovati s korisnicima u radionicama domačinstva i kreativnim radionicama. U četvrtak 25.05. u pijepodnevnim satima možete posjetiti i naš izložbeno prodajni štand isp... detaljnije

25. svibnja DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE MALI PRINC

U srijedu 25.05. od 9,30 do 12,00 sati u okviru Dana otvorenih vrata na promotivnom štandu Udruge koji će biti postavljen na Trgu sv. Jurja ispred turističke kućice možete upoznati rad Udruge kroz letke koje ćemo dijeliti i kroz uratke članova Udruge koje možete kupiti po simboličnim cijenama.

Također u vremenu od 9... detaljnije

24. svibnja DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE MALI PRINC

U utorak 24.05. od 9,30 do 14,00 sati u okviru Dana otvorenih vrata u prostorima Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“  možete razgledati prostor Udruge i izložbu radova članova Udruge, sudjelovati u aktivnostima kreativnih radionica i radionica domaćinstva zajedno s korisnicima i v... detaljnije

23. svibnja DANI OTVORENIH VRATA UDRUGE MALI PRINC