VOLONTERI PROMOVIRALI UDRUGU MALI PRINC NA ĐURĐEVAČKOM MEGDANU8.9.2015.

Zakon o volonterstvu kaže da su volonteri i volonterke osobe koje dobrovoljno ulažu svoje osobno vrijeme, trud, znanja i vještine obavljajući usluge ili aktivnosti za dobrobit druge osobe ili za opću dobrobit, a pritom ne traže novčanu nagradu ili drugu imovinsku korist. Istinitost te definicije su pokazale naše volonterke: Nikolina Kucel, Ana Peić, Željka Škrinja, Vlatka Koser i volonterke Udruge „Ruka u ruci“ : Klara Kuštro,Lara Seleš i Mateja Erdelec koje su u subotu 05. rujna spremno predstavljale Udrugu na Đurđevačkom megdanu u sklopu sajma rukotvorina. Unatoč lošem vremeni,kiši koja je malo padala,malo ne volonterke su nasmijano stajale za štandom Udruge i građanima strpljivo odgovarale na njihova pitanja i promovirale rad Udruge Mali princ. Također smo ponosni na našu kontinuiranu suradnju s Udrugom volontera „Ruka u ruci“, koja nam je partner na nekoliko naših projekata i čiji volonteri spremno sudjeluju na svim aktivnostima vezanim za projekte:radionice,edukacije,izleti i razne manifestacije, koliko im njihovo slobodno vrijeme to dopušta.

Uređeno: 8.9.2015.

• foto