Trg sv. Jurja 12, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

OSOBNI ASISTENT – PODRŠKA OSIT U KCKŽŽ19.7.2021.


Predstavimo posljednji novi par osobne asistencije – korisnik je usluge osobne asistencije Mario Novak, a njegova je osobna asistentica Marijana Belec 😊

Mario je iz Đurđevca i živi sa svojim roditeljima. Mario je veseljak po prirodi, razvijenog osjećaja za tuđe emocije – uvijek osjeti sve brige svoje okoline te nastoji razveseliti bližnje. U tome i te kako uspijeva svojom pozitivom i plesom. Njegova asistentica Marijana posebno ga veseli. Zajedno provode vrijeme na otvorenom, kartaju se, čitaju slikovnice, šeću i razgibavaju se. Tako Marijana motivira Maria na razne aktivnosti u okviru njegovih želja i sposobnosti. Želimo im da i dalje nastave svaki dan svoga druženja provoditi veselo i bezbrižno!

OSNOVNI PODACI O PROJEKTU:

Naziv projekta: Osobni asistent – podrška OSIT u KCKŽŽ
Nositelj projekta: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ Đurđevac
Ukupna vrijednost projekta: 1.994.289,00 kn
EU sufinancira: 1.994.289,00 kn
Kratak opis projekta: Projekt odobren u okviru poziva "Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III" Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Ciljana skupina je 16 korisnika – osoba s intelektualnim teškoćama kojima će uslugu osobne asistencije pružati osobni asistent u svrhu unapređenja kvalitete života, socijalnog uključivanja u zajednicu i sprječavanja institucionalizacije. Usluga obuhvaća potporu u provođenju aktivnosti svakodnevnog življenja i samozbrinjavanja, pruža se polovicu ukupnog mjesečnog fonda sati rada kroz 20 mjeseci, a korisnici su s područja Koprivničko-križevačke županije (Koprivnica, Križevci, Đurđevac, Virje, Novo Virje, Stari Glog, Pitomača).Objavljeno: 19.7.2021.


sjena
  • foto  • banner banner
    banner banner