Trg sv. Jurja 12, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

OSOBNI ASISTENT – PODRŠKA OSIT U KCKŽŽ21.7.2021.
Nastavak je projekta pružanja usluge osobne asistencije bio radosna vijest za naših dosadašnjih 10 korisnika i njihove osobne asistente. Sjećate li se o kojim je korisnicima i osobnim asistentima riječ? 😊

Podsjetimo Vas na divno prijateljstvo između korisnika Danijela Horvatinovića i osobnoga asistenta Renata Sremca. Danijel je član Udruge Latice iz Koprivnice u koju redovito odlazi sa svojim asistentom Renatom, također iz Koprivnice. Danijel je znatiželjna, druželjubljiva osoba koja jedva čeka društvo, kreativne zadatke ili odgovore na svoja pitanja o svijetu i okolini oko sebe. Renato ima odgovor na svako njegovo pitanje te tako zajedno uče, listaju enciklopedije, druže se u Udruzi ili na svježemu zraku. Nastavak je ovo druženja nerazdvojnih prijatelja!

OSNOVNI PODACI O PROJEKTU:

Naziv projekta: Osobni asistent – podrška OSIT u KCKŽŽ
Nositelj projekta: Udruga osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“ Đurđevac
Ukupna vrijednost projekta: 1.994.289,00 kn
EU sufinancira: 1.994.289,00 kn
Kratak opis projekta: Projekt odobren u okviru poziva "Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza III" Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Ciljana skupina je 16 korisnika – osoba s intelektualnim teškoćama kojima će uslugu osobne asistencije pružati osobni asistent u svrhu unapređenja kvalitete života, socijalnog uključivanja u zajednicu i sprječavanja institucionalizacije. Usluga obuhvaća potporu u provođenju aktivnosti svakodnevnog življenja i samozbrinjavanja, pruža se polovicu ukupnog mjesečnog fonda sati rada kroz 20 mjeseci, a korisnici su s područja Koprivničko-križevačke županije (Koprivnica, Križevci, Đurđevac, Virje, Novo Virje, Stari Glog,Pitomača).
Objavljeno: 21.7.2021.


sjena
  • foto  • banner banner
    banner banner