IZLOŽBA FOTOGRAFIJA ČLANOVA UDRUGE MALI PRINC13.12.2023.

Jučer je otvorena izložba ´´Samo se srcem dobro vidi´´ - izložba fotografija članova Udruge mali princ. 👱 Fotograf i autor izložbe je Sven Fuček, poznat po svom fotografskom radu, a kojeg je na izložbi predstavila Anđela Lenhard Antolin. Prethodni je mjesec Sven Fuček jedan dan proveo s članovima poludnevnog boravka, organiziranog stanovanja i popodnevnih druženja te svojim objektivom zabilježio njihove trenutke sreće. 📷Tako su nastale fotografije naših članova namijenjene aukciji odnosno dobrovoljnom prilogu. Sretni su bili naši članovi vidjeti vlastita lica trajno zabilježena fotografskim objektivom. 🎞 Izložbu je svečano otvorio gradonačelnik grada Đurđevca, gospodin Hrvoje Janči istaknuvši ovu izložbu kao divan blagdanski događaj i doživljaj. ✨ Hvala svima koji su posjetili ovu izložbu, posebno istaknutim gospodarskim i poslovnim subjektima našeg grada. Izložba je otvorena do 06.01.2024.g. i pozivamo Vas da je posjetite od 8 do 15 sati.

Uređeno: 13.12.2023.

• foto