POSJET KNJIŽNICI - "KNJIGOVJEŽBA"

U petak  17. ožujka posjetili smo Gradsku knjižnicu Đurđevac. Knjižničarka Martina nas je lijepo ugostila i pokazala nam prezentaciju o knjižnici uključujući i povijest i općenite činjenice o našoj knjižnici. Čuli smo dosta novih informacija, ponešto naučili i dobili odgovor na sva naša pitanja. Nakon toga smo provježba... detaljnije

POSJET PODRUČNOJ ŠKOLI DRENOVICA

U petak, 17.03.2017.g. , smo u sklopu obilježavanja Tjedna mozga posjetili Osnovnu školu Ferdinandovac, Područnu školu Drenovica u Novom Virju. Ugostili su nas učenici trećih i četvrtih razreda sa svojim učiteljima Katarinom Ređep i Željkom Karanom. Susret je protekao u pjesmi i plesu, a domaćini su nam propremili i kratak program ... detaljnije

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE MALI PRINC

U četvrtak 16. ožujka održana je izborna skupština Udruge osoba s intelektualnim teškoćama i njihovih obitelji „Mali princ“. 40-tak redovnih i podupirajućih članova udruge je u prvom dijelu Skupštine usvojilo izvještaj o radu Udruge za 2016.g., financijski izvještaj za 2016.g. i izvještaj nad... detaljnije

MAŠKARE

Veljača je mjesec karnevala pa smo i mi odlučili obilježiti maškare u našoj Udruzi. Korisnici su zajedno s voditeljicama vrijedno izradili mnogobrojne maske na štapićima kojima su ukrasili stolove u pivnici "Stari grad".Također su izrađivali "krune" kojima su se maskirali u prinčeve i princeze te maske kojima su ukrasili pan... detaljnije

DRUŽENJE S BIVŠIM UČITELJICAMA I NJIHOVIM UČENICIMA

U srijedu, 08.03., su nas posjetile učiteljice Irena Kovačić i Maja Huzjak sa svojim učenicima. Pošto je bio Dan žena, korisnicu su im izradili prigodne čestitke koje su im poklonili. Druženje je proteklo u igri i razgovoru uz kavu, sokove i grickalice prisjećajući se kako je bilo u školskim klupama.

DAN RUŽIČASTIH MAJICA

S našim prijateljima, učenicima osmih razreda i njihovim učiteljicama Jasminom Konjarek i Ivanom Papp, u utorak 21.02. izradili smo plakate i transparente koji ukazuju da su prijateljstvo i podrška prijateljima jači od bilo kakvog nasilja i netolerancije. Zajedno smo se družili i kroz igru društvenim igrama. U srijedu, 22.02... detaljnije