POSJETILA NAS JE I UMIROVLJENICA LJILJANA SERTIĆ

Naša draga prijateljica gospođa Ljiljana Sertić iz Virja, stomatolog u mirovini također nas je iznenadila. Donijela nam je mnoštvo slatkiša i čestitala nam predstojeće blagdane, te porazgovarala s nama o našim aktivnostima u Udruzi i željama koje imamo za Novu godinu. Veliko joj hvala!

BOŽIĆNIM DARIVANJEM IZNENADIO NAS JE I GRAD

Veselo i razdragano, u ozračju nadolazećih blagdana dočekali smo i zaposlenike Grada i gradskih ustanova koji su nas u četvrtak 22. prosinca razveselili poklon paketima. Drage nam goste dočekali smo s blagdanskim pjesmama i plesom, te zahvalili gradonačelniku i Gradu na poklonima.

POKLONI DJELATNIKA INTESA SANPAOLO CARD IZ ZAGREBA

U četvrtak 22. prosinca posjetili su nas djelatnici Intesa Sanpaolo Card iz Zagreba. Iznenadili su nas slatkim paketima, potrošnim materijalom, materijalom za aktivnosti i novčanim donacijama – poklon bonovima Lidl d.d. Hrvatska. Vrijeme su proveli u razgledavanju prostora naše Udruge, razgovoru s korisnicima, voditeljicama i... detaljnije

INFORMATIVNO-EDUKACIJSKA RADIONICA SA 8C RAZREDOM

U četvrtak 22. prosinca posjetili su nas učenici 8c razreda O.Š. G.Karlovčana Đurđevac sa svojom razrednicom. U okviru projekta "Svi smo mi djeca" održali smo informativno-edukacijsku radionicu gdje smo se svi zajedno upoznali s ljudskim pravima i pravima osoba s invaliditetom. Kroz zajednički razgovor došli smo do zaključka da od ... detaljnije

DRUŽENJE U UDRUZI LATICE KOPRIVNICA

U utorak, 20.prosinca članovi Udruge Mali princ bili su gosti Udruge Latice iz Koprivnice na već tradicionalnom druženju organiziranom u prostoru COOR Podravsko sunce. Osim članova naše Udruge, gosti su bili i članovi Udruge Ludbreško sunce. Nakon programa koji su domaćini i gosti pripremili, uslijedila je zakuska, zabava i ples. I... detaljnije

ODRŽANA SKUPŠTINA UDRUGE

U ponedjeljak 19.12.2016.g. u prostorima Udruge Mali princ održana je sjednica Skupštine Udruge, na kojoj je donesen rebalans financijskog plana za 2016.g., plan rada Udruge za 2017.g. i financijski plan Udruge za 2017.g.