DRUŽENJE U BIVŠIM KLUPAMA

U četvrtak, 08.12., smo posjetili prijatelje iz OŠ G.Karlovčana Đurđevac - odjeli za učenike s teškoćama u razvoju.Zajedno smo obilježili  Međunarodni dan osoba s invaliditetom. Učiteljice su organizirale gledanje animiranog filma vezanog uz prava osoba s invaliditetom. Isprobali smo i kako je to kretati se prostorom kad ne vi... detaljnije

POSJET UČENIKA 4. A I 4.B RAZREDA OŠ G.KARLOVČANA ĐURĐEVAC

Prijateljstvo se nastavlja. U srijedu, 07.12., su nas posjetili učenici 4.a razreda OŠ G.Karlovčana Đurđevac sa svojom razrednicom Monikom Rupčić. Ovaj put sa sobom su poveli i 4.b razred s njihovom razrednicom Barbarom Šignjar Mihočka. Zajedno smo izradili snjegoviće od vune i opustili se uz ples.

POSJET DRUŠTVA SV. LUKE I VRTIĆA BUBAMARA

U utorak, 06.12.,baš kada smo mislili da smo pokupili sve poklone koje nam je pripremio Sveti Nikola, na vrata nam je pokucalo Društvo Svetog Luke iz Kalinovca i iznenadilo nas poklonima. Zajedno s njima u posjet su nam došli polaznici dječjeg vrtića Bubamara iz Kalinovca, pod vodstvom ravnateljice vrtića Tanje Patačko. Vrti... detaljnije

POSJET UČENIKA OSNOVNE ŠKOLE G. KARLOVČANA

U ponedjeljak, 06.12., su nas posjetili učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac i njihove učiteljice Marijana Kralj, Marijana Bušić i Jelena Jendrašec. Naši posjetitelji članovi su dramske družine i lutkarske grupe u svojoj školi pa su nam odlučili prikazati čak dvije pr... detaljnije