ODRŽAN ČETVRTI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA EUROPSKOG PROJEKTA

U srijedu, 23. rujna održan je četvrti sastanak projektnog tima projekta „Pružanje usluga osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji“ kojeg provodi Udruga Mali princ Đurđevac u partnerstvu s Udrugom Latice iz Koprivnice i Udrugom Maslačak Križevci.

OSLIKAVANJE SVILE

Oslikavanje svile pruža nevjerojatne kreativne mogućnosti, a u to su se uvjerile i sudionice projekta „Za bolje sutra“. Pod vodstvom Slavice Vitković, odrađeno je šest radionica oslikavanje svile. Teško da postoji materijal koji inspirira više od svile. Svilu se može oslikavati najraznovrsnijim tehnikama, a sudio... detaljnije

RADIONICE POVODOM OBILJEŽAVANJA DANA OTVORENIH VRATA UDRUGA

Jučerašnji dan smo završili kreativnim radionicama u prostorima naše Udruge. Tako je za roditelje organizirana kreativna radionica oslikavanja svilenih marama, dok su korisnici imali likovnu radionicu, izrađivali su jesensku košaru s plodovima. Na ovim popodnevnim radionicama gošće su nam bile Slavica Vitković ... detaljnije

PRVI DAN OBILJEŽAVANJA DANA OTVORENIH VRATA UDRUGA

U okviru obilježavanja Dana otvorenih vrata Udruga danas su nas posjetile djelatnice Gradske knjižnice Đurđevac koje su sa sobom donijele bibliokofer pa smo si izabrali knjige i slikovnice koje ćemo čitati i listati s našim učiteljicama. S njima smo imali i likovnu radionicu - izrađivali smo jesensko stablo s lišćem i jesenskim plo... detaljnije

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA

Danas i sutra organizirani su Dani otvorenih vrata udruga. I naša Udruga aktivno sudjeluje s raznim aktivnostima. Danas imamo info - promotivni štand ispred Gradske tržnice s našim proizvodima. U ova dva dana provodit ćemo puno aktivnosti. Ovo je naš video programa i projekata koje svakodnevno provodimo.

h... detaljnije