Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


PREDSTAVLJANJE KNJIGE O ĐURĐEVCU

U petak smo dali podršku urednici Katarini Zlatec i njezinom timu na predstavljanju knjige Otvorena učionica, knjige o Đurđevcu i njegovoj povijesti. Predstavljanje knjige se održalo u kafiću Kaktus. Uživali smo uz stihove naše prijateljice Marice Hasan te govore profesora đurđevačke gimnazije Irene Tišljar i Zdravka Sele&sc... detaljnije

sjena

POSJET ŠKOLI

11. lipnja smo na poziv naših dragih učiteljica, Irene Kovačić i Sanje Flajs Vidaković, bili u posjeti Odjelu za učenike s teškoćama u razvoju. Većina nas je pohađala tu školu i uživali smo u posjeti.

... detaljnije

sjena

IZLET U OTROVANEC

13. lipnja smo posjetili prekrasno imanje restorana Zlatni klas u Otrovancu. Lijepo smo se proveli, opet vidjeli nešto novo i upoznali se s ljepotama našeg kraja.

... detaljnije

sjenasjena

IZLET U BAKOVČICE

Danas smo dan proveli u predivnoj prirodi, posjetom seoskom turizmu obitelji Nemec nazvanom Jastrebov vrh. Osim prekrasnog zelenila i brežuljaka koji okružuju imanje, oduševili smo se raznolikim životinjama koje su ondje našle dom. Ljame (alpake), jeleni lopatari, magarci, konji (veliki i mali), svinje mangulice, ovce, kunići, patk... detaljnije

sjena

IZLOŽBA

Jučer smo se prošetali do Starog grada kako bi pogledali izložbu radova Salvadora Dalija u Muzeju grada Đurđevca. Nakon izložbe smo sjeli u kafić kako bi se osvježili, a kad smo se vratili u Udrugu, dojmove smo prenijeli na papir.

... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner