Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


RADIONICA OSNAŽIVANJA ZA RODITELJE

U prostorima Udruge Mali princ 5. listopada 2020. je održana uvodna radionica osnaživanja za roditelje osoba s intelektualnim teškoćama. Voditelj radionice bio je Darko Kobetić, profesor rehabilitator, psihoterapeut i ravnatelj Centra znanja Profectus iz Jastrebarskog.

... detaljnije

sjena

KULINARSKO KREATIVNA RADIONICA

I kroz hranu možemo izraziti svoju kreativnost pa su sudionice projekta „Za bolje sutra“ odradile prvu od tri planiranih kulinarskih radionica. Uz vodstvo Ree Lacković, sudionice su napravile zimnicu od sezonskog povrća i zakiselile ih u staklenke. Uz to, sudionice su samostalno omijesile i razvukle tijesto za krumpirušu te pr... detaljnije

sjena

I ŠKOLSKA DJECA KRENULA S AKTIVNOSTIMA U UDRUZI

S dolaskom jeseni krenulo je i naše popodnevno druženje. Žuto lišće, berba grožđa, tople zrake sunca i šareni pauni bili su neki od motiva naših radova i razgovora. Pjesmom i plesom te boravkom na svježem zraku upotpunjujemo naše kreativne aktivnosti.


 


Aktivnosti se odvijaju po pro... detaljnije

sjena

DONACIJA UDRUZI

Lu Jakelić kao pobjednica showa Tvoje lice zvuči poznato donirala je našoj Udruzi 10.000,00 kn.
Na linku Podravskog radia možete čuti kako se odučila baš za Mali princ: ... detaljnije

sjena

PREGAČE

Utvrda Stari grad je jedinstveni srednjovjekovni objekt te je kao takav najznačajniji dio kulturne baštine Đurđevca, a sudionice projekta „Za bolje sutra“ ovim motivom oslikale su platnene pregače. Udruga Mali princ vrlo rado upotrebljava motiv Starog grada na raznoraznim predmetima, a danas smo se okušali u novoj tehni... detaljnije

sjena

ODRŽAN ČETVRTI SASTANAK PROJEKTNOG TIMA EUROPSKOG PROJEKTA

U srijedu, 23. rujna održan je četvrti sastanak projektnog tima projekta „Pružanje usluga osobne asistencije osobama s intelektualnim teškoćama u Koprivničko-križevačkoj županiji“ kojeg provodi Udruga Mali princ Đurđevac u partnerstvu s Udrugom Latice iz Koprivnice i Udrugom Maslačak Križevci.

... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner