OBILJEŽILI SMO DJEČJI TJEDAN

Svake godine prvi puni tjedan u listopadu obilježava se Dječji tjedan. Tako smoga  u utorak, 02.10. na popodnevnom druženju obilježili tako što smo učili o dječjim pravima. Na tu temu izradili smo i plakat. Neka to bude poticaj i svima vama da organizirate različite aktivnosti za djecu i s djecom s ciljem skretanja pozornosti javnost... detaljnije

SUDJELOVANJE NA ŽUPANIJSKOJ MANIFESTACIJI DANI VOĆA

I ove godine je naša Udruga sudjelovala na Danima voća Koprivničko-križevačke županije koji su održani u Đurđevcu. Tako smo u subotu 29. rujna na Trgu svetog Jurja izložili svoje radove na štandu među 57 izlagača. Izložene radovi na temu voća su izradili naši vrijedni članovi na mnogobrojnim radionicama i kreativnim aktivnos... detaljnije

SUDJELOVANJE NA 7. ZELINSKOJ PJEŠADIJADI

U petak 28. rujna članovi Udruge Mali princ sudjelovali su na tradicionalnoj 7. Zelinskoj pješadijadi koju je organizirala prijateljska Udruga Srce iz Zeline. Nakon okupljanja u Udruzi Srce, pješačili smo Zelinom zajedno s domačinima i članovima udruga Maslačak iz Križevaca, Latice iz Koprivnice, Ludbreškog sunca iz Ludbrega... detaljnije

RADIONICA RECIKLIRANJA GRAĐANSKE AKCIJE „ZAJEDNO ZA LJEPŠE SUTRA“

U četvrtak, 27.09.2018.g., je u prostoru Udruge održana još jedna radionica recikliranja. Ovaj put su nam u tome pomogle članice Udruge žena Đurđevac. Na početku druženja smo im ispričali o važnosti recikliranja i kako se od nečega što drugi bace može napraviti nešto novo i korisno. Ovaj puta su nam naše prijateljice ... detaljnije

ČLANOVI UDRUGE MALI PRINC NA KONCERTU UDRUGE MASLAČAK KRIŽEVCI

U četvrtak 20. rujna članovi Udruge Mali princ otputovali su u Križevce kako bi podržali humanitarni koncert dragih prijatelja, članova Udruge Maslačak. Koncert je održan u okviru akcije „Udruzi Maslačak pomozi da svoj kombi vozi“. Nastupali su Grupa Vigor, Grupa Tragovi, TS U dobrom društvu, Kids from the sky, Udruga cimbalis... detaljnije