Kralja Tomislava 5, 48350 Đurđevac, pp 138
kont1
Tel: 048 811 384; Mob: 098 487 389
kont3
kont4
sjena

Vijesti

banner banner

Najave događanja


pregled događanja
banner banner banner banner

Novosti


POSJET POREZNOJ UPRAVI

Petrina mama, Kristinka Štefan, pozvala nas je u posjet Poreznoj upravi Koprivnica- ispostava Đurđevac. Kroz takve suradnje s roditeljima naši članovi upoznaju što i gdje im roditelji rade. Tako nam je gosp.Kristinka objasnila što je to porez i zašto je on važan za sve nas.

... detaljnije

sjena

POTPISIVANJE UGOVORA SA ZAKLADOM „HRVATSKA ZA DJECU“

U četvrtak 28. lipnja predsjednica Udruge Mali princ Kristinka Štefan nazočila je u Zagrebu svečanom potpisivanju ugovora sa upraviteljicom Zaklade „Hrvatska za djecu“ Renatom Gubić. Svečanosti je prisustvovala i Državna tajnica za demografiju Marija Pletikosa.
Zaklada ‘’Hrvatska za djecu’’ odobila... detaljnije

sjena

SUDJELOVANJE NA PICOKIJADI

U sklopu Picokijade održana je izložba kolača Diganke, zlevanke i prkači na kojoj je sudjelovala i naša Udruga. Na štandu smo izložili svoje radove koji su nastali na mnogobrojnim keramičkim radionicama roditelja, volontera i korisnika. Naš štand su posjetili mnogobrojni gosti i posjetitelji izložbe te im se ovim pute... detaljnije

sjena

OSLIKAVANJE TANJURA S ANĐELOM LENHARD ANTOLIN

U utorak, 12.lipnja nas je naša umjetnica Anđela Lenhard Antolin obradovala radionicom oslikavanja tanjura. Članovi su zajedno s njom izradili prava umjetnička djela. Druženje je nastavljeno u razgovoru i osvježenju uz trešnje.

... detaljnije

sjena

SUDJELOVANJE NA RADIONICI „KAKO ZNATI ŠTO ZAJEDNICA TREBA?“

U utorak 29. svibnja tajnica Udruge Mali princ Marina Gregurek sudjelovala je u Križevcima na jednodnevnoj edukaciji „Kako znati što zajednica treba“. Ovu radionicu jačanja kapaciteta organizacija civilnoga društva organizirala je Regionalna zaklada ZAMAH u okviru programa „Aktivni u zajednici“.
Radioni... detaljnije

sjena

IZLET U ZAGREB ZA ČLANOVE UDRUGE MALI PRINC

U ponedjeljak 28. svibnja 40-tak članova Udruge Mali princ –djece, roditelja, udomitelja i zaposlenica posjetilo je Zagrebačko jezero Bundek na kojem se održava 53. Međunarodna vrtna izložba Floraart. Bila je to prilika za uživanje u cvjetnoj oazi, kupnju cvijeća i sadnica, ali i za odgledati predstavu „Hrabri mornar Popaj“ u i... detaljnije

sjena

sjena
< natrag
banner banner
banner banner