OBILJEŽILI SMO DAN MUŠKARACA

Jeste li znali da je 19. studenog međunarodni dan muškaraca? Naši korisnici su ga obilježili na poseban način, djevojke su iznenadile dječake darovima, skuhale im kapučino a zatim su dječaci preuzeli inicijativu i pozivali djevojke na ples.

SUDJELOVANJE ČLANOVA UDRUGE MALI PRINC NA TRODNEVNOM KAMPU

U organizaciji Hrvatskog saveza udruga osoba s intelektualnim teškoćama, a u sklopu trogodišnjeg programa financiranog od Ministarstva socijalne politike i mladih u razdoblju od 13. do 15. studenog 2015. u Tuheljskim Toplicama održan je kamp "Kvalitetna edukacija udruga - put u nove izazove". U radu kampa su sudjelovali predstavnic... detaljnije

RADIONICA SA DRAGIM PRIJATELJICAMA IZ GRADSKE KNJIŽNICE ĐURĐEVAC

Danas je blagdan sv. Martina. Prijateljice iz Gradska knjižnica Đurđevac i volonterke udruge "Ruka u ruci" osmislile su aktivnost izrade grozdova. Dobro pripremljene, s mnoštvom kaširanih kuglica i zajedno sa našim korisnicima, prionule su izradi. Nastali su tu grozdovi raznih sorti jer smo ih kasnije obojali u različite boj... detaljnije

GOSTOVALI SMO U EMISIJI KRILA ANĐELA

U četvrtak 12. studenog 2015. smo bili gosti u studiju Podravskog radija. Naša volonterka Mateja Kolar i korisnici Mirko i Maja su pričali o sportskim aktivnostima koje se provode u našoj udruzi. Cijeli razgovor možete poslušati na valovima Podravskog radija, danas u 17:30 sati u sklopu emisije Krila anđela.

ODRŽANA ZADNJA SUPERVIZIJA KOORDINATORA VOLONTERA

13. studenog 2015. u prostorima Udruge „Srce“ Sveti Ivan Zelina održana je zadnja supervizija u sklopu projekta Zajedno jači financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda. Uz zaposlenike Udruge Srce, na superviziji su sudjelovali i zaposlenici partnerskih udruga u Projektu: Udruga Maslačak Križevci, Udruga Mali Princ Đurđevac, U... detaljnije